Dobber 20, 3192 WH Rotterdam

Winterkampioenschappen

Beste tennisvrienden,

De winterkampioenschappen komen er weer aan.

Start op maandag 21 januari INSCHRIJVEN tot uiterlijk tot 4 januari i.v.m. indeling.
Speeltijden maandag  t/m vrijdag 19.00 uur en 20.30 uur banen 1 en 2.
Zaterdagen 12.30 en 14.00 uur. Inschrijven via onderstaand e-mailadres. Zaterdagen 12.30 en 14.00 uur. Inschrijven via onderstaand e-mailadres. Bij het inschrijven tevens uw verhinder data vermelden zodat wij onnodig heen en weer plannen enigszins kunnen voorkomen!
Opzet: bij veel aanmeldingen wordt het knock-out systeem gehanteerd, bij minder aanmeldingen wordt er in poules gespeeld, dit kan uiteraard per onderdeel verschillen. Ook niet leden kunnen meedoen vertel het door.
Van maandag 21 januari  t/m donderdag  7  februari  HE / DE en de MIX.
Halve finale vrijdag 8 februari  HE / DE 19.00 uur  MIX  20.30 uur.
Finale zaterdag 9 februari  HE/ DE  12.00 uur MIX  13.30 uur.
Vanaf maandag  11 februari t/m  donderdag 28 HD en de DD.
Halve finale vrijdag 1 maart DD  19.00 uur HD 20.30 uur.
Finale zaterdag 2 maart DD  en de HD 13.00 uur.
LET OP BIJ INSCHRIJVEN:
– duidelijk vermelden om welk onderdeel / welke onderdelen het gaat en wat            eventuele verhinder data zijn betreffende periode(s).
– vergeet niet uw email adressen telefoonnummer te vermelden en dat van uw   eventuele dubbel partner. Ook zij moeten zich inschrijven voor het zelfde onderdeel.
Aantal regels !!!!!!!!!
We gaan ons strikt aan de verhinder data houden en verwachten jullie dan ook op de dagen die jullie als beschikbaar hebben opgegeven, onvoorziene omstandigheden uitgezonderd uiteraard.
Niet onderling de wedstrijden verzetten i.v.m indeling bardiensten altijd met ons in overleg. Er wordt gespeeld volgens het KNLTB reglement. Als je niet op de finale dagen of de finaletijden kunt spelen geef je dan niet op wij wijken niet van de tijden af tijdens de finaleweekenden.
We hopen uiteraard dat we veel inschrijvingen morgen ontvangen!
Met vriendelijke groet,
Ed Corrie en Janny