Dobber 20, 3192 WH Rotterdam

17 maart open dag

Op 17 maart organiseren wij een open dag op de vereniging. We hebben, in samenwerking met Sport Support Rotterdam, hieraan al de nodige aandacht besteed.
We hebben flyers gemaakt (zie bijlage) die we gaan uitdelen in het centrum. Publicaties in lokale krant onze website en Facebook pagina.
Op deze open dag worden er clinics gegeven door onze tennis leraar Orlow Oosterhoff en houden we voor de leden een toernooi. Graag inschrijven via reactie deze mail of inschrijflijst kantine.
Alle leden die deelnemen ontvangen een tien strippenkaart t.w.v. eur. 35,00. Deze kaart kunnen jullie aan iemand geven die is een keer willen komen tennissen bij onze vereniging, of te gebruiken om een introducé mee te nemen. Deze strippenkaart gaan wij ook verkopen. Het zou fijn zijn als jullie ook zelf mensen uitnodigen.  Wij hopen op een grote opkomst.

Met vriendelijke groet,

Activiteiten commissie