Tennisles

 

Vanaf 1 september 2023 werkt TV Zalmplaat samen met Tennisschool Smash

Forehand, backhand, smash…. Het zegt je (nog!) niet zoveel, maar zin om een balletje te slaan heb je in elk geval wel. Grijp dan nu je kans en kom snel kennis maken met tennis of padel! Of tennis jij het liefst elke week met een groep vriendinnen, sla je graag fanatiek een bal met je competitieteam of les je graag af en toe privé om te werken aan die service: ook dan ben je bij Smash Tennis en Padel aan het juiste adres. Een professionele tennis- en padelorganisatie met één visie: tennis en padel aanbieden op een leuke, veelzijdige en enthousiaste manier voor iedereen!   Wij zijn super enthousiast om op TV Zalmplaat te gaan starten met het verzorgen van de tennistrainingen. Zien we je binnenkort op de baan? Wil je lessen volgen of heb je vragen over de tennislessen op TV Zalmplaat stuur een email naar: [email protected]

Tennisleraar
Mijn naam is Jurgen Ensing, ik ben geboren op 20 mei 1965 in Zierikzee. Ik ben getrouwd met Marian en heb twee kinderen (26 en 22). Ik tennis sinds mijn 8ste levensjaar. Daarnaast heb ik tot mijn 20ste wedstrijd gezwommen en tot mijn 35ste gehockeyd in een vriendenelftal. Ik ben mijn loopbaan begonnen in 1986 bij Nationale- Nederlanden en ben actief geweest in de personeelsvereniging. Naast in de zwemvereniging meerdere nachtzwemmarathons te hebben gezwommen heb ik een aantal jaren tennislessen verzorgd voor een groepje fanatieke leden. Na een aantal keren van werkgever veranderd te zijn geweest ben ik sinds 2021 werkzaam bij het Openbaar Ministerie in de rol van senior Controller. In de zomer van 2021 is, na deelname aan het bevolkingsonderzoek maag/darm/leverkanker, dikke-darm kanker geconstateerd en eind 2021 ben ik hier met positief resultaat aan geopereerd. Dit is voor mij het moment geweest om het besluit te nemen naast de dagelijkse werkzaamheden ook tijd te besteden aan dingen die ik altijd nog graag zou willen doen. En daar is de tennisleraar-opleiding er één van en in april 2023 heb ik de A-opleiding tot tennisleraar met voldoende resultaat afgerond ☺! Het geeft mij energie als ik mensen wat bij kan leren met tennis en vooral dat ze er plezier aan beleven. 

 

 

Tennis Vereniging Zalmplaat is een gezellige vereniging waar sociale contacten erg belangrijk zijn. De vereniging is prachtig gelegen aan de Dobber 20 in Hoogvliet en beschikt over 4 verlichte kunstgras tennisbanen. Op deze banen kan het hele jaar door getennist worden. Bij T.V. Zalmplaat kunt u ook tennis lessen volgen. T.V. Zalmplaat is een club waar vooral recreatief getennist wordt. Er is een commissie die voor de leden, naast de tennisactiviteiten, tal van andere leuke evenementen organiseert. Het mooie clubhuis biedt hier meer dan voldoende ruimte voor. Tennis is een sport voor alle leeftijden en niveaus. Bij T.V. Zalmplaat is iedereen welkom, waarbij er aandacht is voor de specifieke wensen van de leden.

Vragen of meld je aan