Tennisles

Bij T.V. Zalmplaat worden de tennislessen gegeven door AvaSport

Iedereen is welkom bij AvaSport. Van beginnende speler tot vergevorderde speler. Van zeer prestatieve speler tot recreatieve speler. Op elk gebied heb ik in de afgelopen jaren ervaring opgedaan om jou zo goed mogelijk te begeleiden.

Wat ik wil bijdragen met mijn lessen is dat je (nog meer) gaat houden van het spelletje. Het wel of niet winnen, het individuele (single) of juiste het samenwerken (dubbel). Door meer dan 10 jaar ervaring heb ik in de loop der jaren verschillende doeltreffende lesmethodes ontwikkeld. Wij proberen de lessen zoveel mogelijk op maat te maken. Dit betekent dat we voor elke leerling een individueel lesplan proberen op te stellen om het gestreefde doel te realiseren, en zo een optimale progressie te boeken.

De visie van AvaSport is dat tennis draait om het aanpassend vermogen tijdens het spel. We hebben te maken met verschillende ondergronden, verschillende tegenstanders en verschillende aankomende ballen, kortom meer dan 1000 verschillende forehands, backhanden enz. De aankomende bal bepaalt dus eigenlijk voor een groot gedeelte de keuze van je vertrekkende bal (shot options). Daarom vind ik het van belang dat de leerling zo snel mogelijk in staat is om de bal heen en weer te spelen met een andere leerling. Dit draagt niet alleen bij aan de intensiteit, techniek, tactiek maar vooral het aanpassend vermogen van de leerling. Daarnaast zorgt dit voor meer plezier in het tennisspel en wordt het leuker om vrij te spelen.

Ook is Tenniskids zeer van belang, dit is een tennisprogramma van de KNLTB voor kinderen t/m 14 jaar. Ik geef dan ook les volgens de richtlijnen van Tenniskids. AvaSport bied lessen aan in alle doelgroepen dit zijn: blauw, rood, oranje en groen. Voor meer informatie over Tenniskids kunt u gaan naar de onderstaande link: https://www.tenniskids.nl

Probeer naast het volgen van tennisles ook minimaal 1 keer vrij te spelen om zo het geleerde eigen te maken, dit zal het leerproces aanzienlijk versnellen.

AvaSport helps you to LOVE the GAME

 

Avasport
Dr. J.M. den Uylstraat 4
3227 AX Oudenhoorn
Tel: 06-34813848
[email protected]
Kvk-nr: 63077213
Btw-nr: NL204691114B02
IBAN-nr: NL45KNAB0257016406
 
Mijn naam is Orlow Oosterhoff, woonachtig in Oudenhoorn, gehuwd en vader van twee dochters.

Op jonge leeftijd ben ik begonnen met tennissen bij LTV Zuidland waar ik al snel elke dag op de tennisbaan te vinden was.
Na veel trainen en vrijspelen besloot ik hoger niveau te willen spelen en ben ik gaan trainen in de selectie van LTV de Hartel waar ik op mijn 16de categorie 3 speler werd.

Al snel kwam ik erachter dat tennis meer dan een hobby alleen voor mij was en begon ik toen ik 15 jaar was vrijwillig met stage lopen bij de regioselecties. Na de middelbare school ben ik dan ook meteen begonnen aan het CIOS in Goes waar ik mijn licentie tennistrainer 3 (A-licentie) behaald heb. Daarna heb ik de keuze gemaakt om via de KNLTB mijn tennistrainer 4 (B-licentie) te behalen. Naast het behalen van mijn licenties ben ik mij altijd blijven ontwikkelen en heb ik verschillende cursussen gevolgd.

In 2016 ben ik onder de naam AvaSport begonnen en in 2017 ben ik een samenwerking aangegaan met TV Zalmplaat. Hier verzorg ik alle tennislessen voor jeugd en volwassenen.

AvaSport heeft ervaring op elk spelniveau, van de jongste beginnende jeugd (3 a 4 jaar) tot aan ver gevorderde seniorenspeler. Welk niveau u speelt maakt niet uit, u kunt altijd bij ons terecht voor goede begeleiding.
Daarnaast vind ik het belangrijk dat u krijgt waarvoor u betaalt; dit betekent dat AvaSport een 100% garantie regeling hanteert. Alle lessen die uitvallen zullen op een ander moment worden ingehaald.

Ook wil ik iedereen de mogelijkheid geven om te lessen, u kunt bij ons 7 dagen in de week terecht overdag of in de avond mits de tijden nog beschikbaar zijn.
Graag zou ik mijn passie met jullie willen delen en hoop ik jullie terug te zien op de tennisbaan.